Moord in opdracht – Amanda Stevens

Ken jij de Black Rose serie van Harlequin al? Bij deze kan je hier namelijk gratis kennis mee maken. Met het boek Moord in opdracht geschreven door Amanda Stevens bieden ze deze namelijk als gratis PDF aan. Je hoeft je nergens voor te registeren en kan het ebook meteen downloaden naar je telefoon, tablet en/of computer. Met het boek Moord in opdracht haal je een spannende thriller in huis. Amanda Stevens weet je mee te nemen in verhaal met een grote plottwist welke je eigenlijk niet ziet aankomen zonder al teveel te verklappen. Natuurlijk past dit boek ook weer helemaal in de Harlequin stijl, terwijl het toch echt ook een thriller te noemen is en met zijn 147 pagina’s heb je in ieder geval weer een avondje vermaak zo met dit gure weer buiten.

Harlequin biedt je op dit moment meerdere gratis ebooks als PDF aan via hun eigen website. Je kunt via onderstaande download link alle actuele gratis ebooks van Harlequin terug vinden. Een keer in de 2 maanden vernieuwen ze het aanbod boeken op deze pagina zodat jij gratis kennis kunt gaan maken met de diverse labels, zo ook de Black Rose. Veel leesplezier toegewenst!

Een korte omschrijving:

Dat niet iedereen blij zou zijn met haar terugkeer naar Cochise County, had sheriff Grace Steele wel verwacht. Maar als ze van een trap wordt geduwd en later in haar auto onder vuur wordt genomen, besefte ze dat er iemand is die haar echt dood wil hebben. Samen met de nieuwe hulpsheriff, Dale Walsh, onderzoekt ze wie het op haar heeft voorzien. Maar dan blijkt dat Dale niet is wie hij zegt te zijn. Plotseling is alles anders. Is hij degene die haar naar het leven staat?

Titel – Moord in opdracht
Auteur – Amanda Stevens
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo