Black Friday 2021Black Friday 2021

Frede en de Kerstman – Leen Lefebre

Kerst lijkt nog ver weg, maar bij deze heb ik alvast een “nieuw” boek gevonden met als thema Kerst. Met het boek Frede en de Kerstman haal je een echt leuk kinderboek in huis welke ideaal is als voorleesboek of als leesboek voor de kids. En dit nu helemaal gratis te downloaden via het boekenplatform van Smashwords. Het boek Frede en de Kerstman gaat over 3 broertjes die op pad gaan op zoek naar de Kerstman. Ze hebben namelijk niet genoeg eten voor de winter door een mislukte oogst en Frede wil de Kerstman om hulp gaan vragen. Alleen om bij de Kerstman te komen moeten ze eerst nog een lange tocht gaan maken welke vol met avonturen zit. Een leuk, vlot kinderverhaal welke je nu gratis kunt downloaden via onderstaande link.

Kerst 2020 zal net zoals heel het jaar 2020 een bijzonder iets worden. Waar je normaal gesproken dit samen met familie viert, misschien wel een mooie vakantie omheen plant en heerlijk kunt shoppen is het dit jaar anders. Door het Covid-19 virus word ons leven helaas aan alle kanten beperkt. Een ding wat gelukkig wel een beetje helpt is een leuk boek. Lekker thuis op de bank, onder een dekentje en genieten van een mooi boek is heerlijk. En aangezien deze periode al lang genoeg duurt en helaas ook voorlopig niet opgelost is zijn we druk bezig om de gratis boekencollectie op onze website weer aan te vullen. Met Kerst verhalen zoals deze en natuurlijk vele anderen. Weet jij nog een titel?

In een dorp hier ver vandaan wonen een boer en boerin. De zomeroogst is dit jaar mislukt en de winter staat reeds voor de deur. Hoe moeten ze alle monden voeden? Het idee ontspruit om hout te halen in het woud. Ze kunnen het drogen, verkopen en met de opbrengst eten kopen.

Frede beseft dat zijn ouders hun uiterste best doen, doch is dit voldoende om de meest barre periode van het jaar te doorstaan? Samen met zijn broers Rhune en Folke wil hij hulp halen bij de Kerstman, maar daarvoor moeten ze eerst door het woud trekken waar de Elfenkoning heerst.

Titel – Frede en de Kerstman
Auteur – Leen Lefebre
Verschijningsjaar – 2018

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van het boek Frede en de Kerstman op Smashwords

2 Opmerkingen
 1. Mooi verhaal, maar moeilijk voorleesboek door het gebruik van ouderwetse woorden.
  Toch leuke ervaring, dankjulliewel!!!

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo