Black Friday 2021Black Friday 2021

De Zilverboom – Lucinda Riley

Lucinda Riley is inmiddels een bekende auteur door de Zeven zussen boekenreeks en met de Zilverboom heeft ze weer een echt mooi boek geschreven. Let op ik zeg het maat meteen, helaas is de Zilverboom niet gratis te downloaden! Toch vind ik het de moeite waard om dit boek hier te vermelden omdat het echt een leuk boek is. Lucinda Riley vind ik namelijk een typische schrijver die je mee weet te slepen in een verhaal. Met het boek de Zilverboom heeft ze dan naar mijn mening weer een boek geschreven die echt een aanrader is. Door haar manier van schrijven en het neerzetten van de diverse karakters wil je dit boek eigenlijk in een keer uitlezen. Zonder al teveel te verklappen is de Zilverboom een roman met een gezonde dosering spanning en raadsels waardoor je goed moet blijven opletten om het verhaal snel te ontrafelen. Een heerlijk boek!

Laat je meenemen in het verhaal van Greta! Je kunt het boek nu eenvoudig downloaden via onze partner Bol.com met onderstaande link. Hiermee sponsor je ons ook een beetje :-). Eigenlijk is het nog steeds het wachten op het laatste boek van de Zeven Zussen welke volgend jaar verwacht word. Alleen als je niet kunt wachten en toch een goed boek wilt gaan lezen, dan is deze zeker een aanrader.

Een korte omschrijving:

Greta keert na dertig jaar terug naar Marchmont Hall, het prachtige landhuis dat ooit een belangrijke rol in haar leven speelde. Maar ze kan zich niets meer van die periode herinneren; door een tragisch ongeluk is ze haar geheugen van de afgelopen jaren kwijt. Maar dan vindt Greta een grafsteen op het besneeuwde landgoed, en ze weet zeker dat er hier herinneringen verborgen liggen. Ze gaat op zoek naar haar verloren verleden en ontrafelt zo niet alleen haar eigen verhaal, maar ook dat van haar dochter, die haar eigen geheimen blijkt te hebben…

Titel – De Zilverboom
Auteur – Lucinda Riley
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – 11,99
Download linksDownload het nieuwste boek van Lucinda Riley nu en lees deze meteen op uw ereader of tablet terug

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo