/////Mijn genezing van borstkanker – Leonie Linssen

Mijn genezing van borstkanker – Leonie Linssen

mijn-genezing-van-borstkankerTitel – Mijn genezing van borstkanker
Auteur – Leonie Linssen
Omschrijving
– Leonie is een ervaringsdeskundige op het gebied van borstkanker aangezien dit enige tijd geleden bij haar geconstateerd was, in haar gratis ebook Mijn genezing van borstkanker schrijft ze hierover. Vooral het proces van constateren dat ze borstkanker had en hoe ze het proces verder vervolgd heeft wordt uitgebreid omschreven, tevens namelijk naast de behandelingen die ze hiervoor kreeg schrijft ze ook wat het nu echt met je doet en niet alleen het fysieke leed wat je hiermee hebt. Een korte omschrijving van haar gratis ebook staat hieronder:

De blogs die ik schreef vanaf de ontdekking van borstkanker maart 2011 tot na de behandelingen in september 2011, heb ik gebundeld in een gratis e-book. Met dit boek hoop ik andere kankerpatiënten te kunnen inspireren bij hun zoektocht. Het schrijven heeft mij enorm geholpen bij mijn verwerkingsproces. Het e-book is bedoeld voor lotgenoten en hun naasten en omgeving, artsen en andere geïnteresseerden.

Gratis boeken downloaden geeft u gratis de download link naar het boek “Mijn genezing van borstkanker” hieronder. Het ebook is te downloaden als PDF en/of Epub bestand.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download links – Download

Door |2013-01-18T08:23:58+00:00januari 14th, 2013|Biografie|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie