Black Friday 2021Black Friday 2021

Belle – Marcel van Driel

BelleTitel – Belle
Auteur – Marcel van Driel
Omschrijving
– Het Boek Belle is oorspronkelijk geschreven door Marcel als sprookje zijnde, maar wel een sprookje wat niet voldoet aan de standaard voorwaardes van sprookjes, Belle is namelijk een meisje die niet aardig is, eigenlijk gewoon kortweg een bitch is. Marcel zegt namelijk al zelf, er zijn genoeg sprookjes waarbij de meisjes die hierin meespelen lief zijn en aardig zijn. Het is tijd dat er een ander type meisje opstaat, en dat type meisje heeft Marcel van Driel geschapen in zijn boek  Belle. Hieronder nog een quote van het boek:

Belle had duidelijk haar dag niet. Eerst raakte ze de hoofdrol kwijt aan die stomme stiefzus van haar. Daarna werd ze ondergespuugd en in de val gelokt door een of andere vliegend mormel en eindigde ze bewusteloos in een vreemd en betoverd bos. Niet veel later kreeg ze een scheldpartij over zich heen van een lelijke, dikke, en niet te vergeten, halfnaakte man om vervolgens – als klap op de vuurpijl – beledigd te worden door een suffe prins zonder koninkrijk. Wat hadden ze toch allemaal tegen haar? En waarom liep iedereen gillend van haar weg?

Gratis boeken downloaden biedt dit boek weer gratis als ebook aan via onderstaande download link zoals u van ons gewend bent, het gratis ebook is gratis te downloaden van de auteur zijn eigen website zonder dat je je ergens hoeft te registreren, het enige wat de auteur wel leuk zou vinden is een reactie op zijn Hyves pagina. 

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo