Black Friday 2021Black Friday 2021

Met gebroken oog en botte klauw – Tais Teng

met-gebroken-oog-en-botte-klauwEen schrijver die heel populair is in de fantasy wereld is Tais Teng. We kennen deze schrijver van meer dan 100 fantasy boeken en dit aantal blijft maar oplopen. Naast zijn boeken waar u voor moet betalen heeft hij ook een ruime collectie boeken welke gratis zijn, waaronder het boek Met gebroken oog en botte klauw. Dit boek is eigenlijk een soort intro op zijn uitgebreide fantasy boek Laserlicht, maar het geeft u een goede indruk van de wereld van Tais Teng.

Als u meer wilt lezen van Tais Teng of natuurlijk dit gratis boek wilt downloaden, gebruik dan hiervoor onderstaande download link. Wilt u meer weten over deze schrijver dan kunt u eens een bezoekje brengen aan zijn eigen website. Ga hiervoor naar Taisteng.nl

Een korte omschrijving:

Volg Arpad Uchinov, Meester Probleem Oplosser, op zijn interstellaire zoektocht naar zijn verdwenen moeder. Via de Historscribenten en zijn aanzienlijke netwerk van contacten weet hij op het spoor te komen, maar het pad dat hij moet afleggen is bezaaid met gewelddadige anderlingen… en hun eieren.

Dit verhaal is een sample van de bundel Laserlicht die nog steeds in druk is.
Met meer dan honderd gepubliceerde romans is Tais Teng een van de meest productieve Science Fiction en Fantasy schrijvers van Nederland en hij wordt geroemd om zijn ongebreidelde fantasie.

Titel – Met gebroken oog en botte klauw
Auteur – Tais teng
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek Met gebroken oog en botte klauw

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo