ECI is terug

ECI in Nederland en België maakt weer een frisse doorstart en dat vieren ze. Nadat ze recentelijk nog hun webshop en alle reclamecampagnes stop hadden gezet, zijn ze sinds hun overname door Novamedia nu eindelijk weer helemaal terug. En dat vieren ze met leuke aanbiedingen waar u van kunt profiteren!

Wie is ECI?

ECI is van oorsprong een boekenclub waar u lid van moest worden om te kunnen profiteren van hun uitgebreide boeken aanbod, maar sinds een tijdje is dit niet meer perse nodig. U kunt namelijk ook los boeken, films, speelgoed en Muziek bij hun bestellen. Met hun huidige aanbod van meer dan 600.000 producten hebben ze een van de grootste collecties in Nederland en België waardoor er genoeg keuze is.

Moet ik dan lid worden?

Nee dat hoeft niet meer! U kunt natuurlijk nog steeds lid worden van de ECI boekenclub want dit brengt wel diverse voordelen met zich mee, maar als u nergens aan vast wil zitten dan kunt u ook losse boeken, films etc. bij hun bestellen. En wat misschien wel het belangrijkst is, ze hebben een ruime collectie aan ebooks en alles wat hierbij hoort.

Bent u benieuwd naar de acties, kortingen en de ebook collectie van ECI, ga dan via onderstaande link naar hun website en profiteer van hun huidige acties!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo