Black Friday 2021Black Friday 2021

Stapelkorting bij Bol.com tot wel 40%

BolNu bij Bol.com kortingen tot wel 40% op diverse ebooks!! Eindelijk weer eens een keer een speciale actie voor meer dan 1 ebook, want iedereen kent Bol.com waarschijnlijk wel van zijn Bulk kortingen en diverse andere grote acties, maar ondanks dat ze in Nederland en ook in België een van de grootste digitale aanbieders zijn van ebooks, zijn het aantal acties op dit gebied vaak heel beperkt naar onze mening. Daarom gaan wij van Gratis boeken downloaden de komende tijd de diverse aanbiedingen van de verschillende boekhandels, webwinkels en meer voor u op een rijtje zetten.

Hoe werkt deze actie?

Eigenlijk is het heel simpel, bij aanschaf van minimaal 2 ebooks krijgt u 20% korting, bij het kopen van 3 boeken 30% korting en bij het aanschaffen van 4 ebooks of meer krijgt u op alle boeken 40% korting. Helaas is deze stapelkorting niet op het hele assortiment van Bol, maar ondanks dat staan er niet de minste boeken bij, en hierdoor kunt u heel voordelig profiteren van deze actie.

De volgende boeken staan er namelijk o.a. bij:

toen-ik-je-zag

Toen ik je zag van schrijfster Isa Hoes. Een van de best verkopende boek van dit moment. Zeker een aanrader en in combinatie met de kortingen is hij nog geen 10,-.

Het is een boek welke gaat over het leven van Isa met Antonie met al zijn ups en downs, en zijn helaas vroege overlijden en haar leven hier omheen. Indrukwekkend boek en zeker een aanrader!

 

Stoner

Stoner staat ook in de lijst met boeken welke u kunt combineren voor de stapelkortingen van Bol. Stoner is een boek welke in 2013 voor maandenlang de hitlijsten heeft aangevoerd, en dat is niet voor niets.

Het is een roman welke geschreven is over William Stoner die opgroeit vanuit een arm gezien en hieruit ontvlucht, maar door een mislukt huwelijk en door het leven hierna bij de universiteit zit het William niet mee. Het is een indrukwekkende roman welke je een kijkje geven op het leven van iemand die echt niets mee heeft.

Profiteer nu!

Want we kunnen nog wel een aantal boeken hier gaan opsommen, maar u kunt het beste zelf even kijken of er wat voor u tussen zit. Door deze unieke actie van Bol.com kunt u heel voordelig uw digitale boekencollectie aanvullen. Klik hier om naar de Stapelkorting bij Bol.com te gaan en profiteer nu van deze aanbiedingen!

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo