/, Afvallen, Gezondheid/Mama stralend fit – Ginny Mulders

Mama stralend fit – Ginny Mulders

mama-stralend-fitBij deze weer een boek in de categorie gezondheid/afvallen namelijk het gratis ebook Mama stralend fit. Op een leuke vlotte manier geschreven vol met tips hoe je ondanks de gezinsleven toch een gezonde levensstijl erop na kan houden, waardoor je je lekker fit voelt en een stuk gezonder bent. Want wie kent het niet dat je na de komst van kinderen minder gaat letten op je eigen gezondheid, maar meer aan die van uw kinderen. Leest u dit gratis boek maar eens en laat ons weten of u er wat aan had.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Veel mama’s verlangen naar een platte, strakke en gezonde buik. Dit is ook voor jou weggelegd. Ook jij kan weer trots en blij zijn met een strakke, platte buik. Dit e-Book geeft je praktische tips op het gebied van sport en voeding, die je direct kan toepassen.

Als personal trainer heb ik 7 van mijn meest waardevolle work-outs in dit e-Book verwerkt. Deze work-outs helpen je om weer Stralend Fit te worden.

Ik wens je heel veel leesplezier, maar vooral een platte, strakke en gezonde buik!.. .

Titel – mama stralend fit
Auteur – Ginny Mulders
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

Door |2013-08-19T13:41:14+00:00augustus 19th, 2013|Aanraders, Afvallen, Gezondheid|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie