Karakter – F. Bordewijk

karakterBij deze weer eens een gratis ebook vanuit het DNBL archief, het boek karakter. Het is een boek die zich afspeelt in een advocatenwereld met een strijd tussen vader en zoon, of is het geen strijd maar meer een lesje van de een naar de ander. Een leuk boek in een tijd dat Nederland en Rotterdam toch wat anders was dan tegenwoordig. 

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Katadreuffe is bezeten van het verlangen advocaat te worden. Als zoon van een arme ongehuwde moeder in het vooroorlogse Rotterdam zet hij alles op alles om zijn doel te bereiken. De machtige deurwaarder Dreverhaven, zijn vader, werkt hem in alle opzichten tegen. Waarom? Twee onbuigzame karakters in een strijd die tot het uiterste lijkt te gaan – zelfs de liefde wordt eraan opgeofferd.

Karakter geldt als het meesterwerk van Bordewijk. Het boek heeft ruim vijfenzestig jaar na verschijnen nog niets aan kracht en leesbaarheid ingeboet.

.. .

Titel – karakter
Auteur – F. Bordewijk
Verschijningsjaar – 1938

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

1 Reactie
 1. wil graag op de hoogte gehouden worden van de gratis e-book, waarvoor dank

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo