Black Friday 2021Black Friday 2021

Hoeveel bordjes – Bruno Vanspauwen

Hoeveel-bordjesHet is niet een kookboek, maar een boek geschreven over het koken en het reilen en zeilen van een restaurant geschreven door de criticus. Het boek hoeveel bordjes gaat over het leven van Bruno Verspauwen die inmiddels enorme bekendheid geniet als restaurant criticus, want als je van hem een positieve beoordeling krijgt dan heb je het echt goed gedaan. Dit gratis ebook gaat verder dan de krant artikelen die hij uitbrengt, het brengt je namelijk ook het verhaal van de voorbereiding en alles wat er omheen gebeurd. Kortom een vermakelijk boek en zeker een aanrader.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

In “Hoeveel Bordjes ? Incognito aan tafel, Het (bijna) verborgen leven van een restaurantcriticus” volgen we de smakelijke, hilarische en soms ook ernstige avonturen van Bruno Verspauwen, restauratcriticus voor “De Standaard”.

Bruno kent restaurant de intussen bekende ‘bordjes’ toe, die de verhouding tussen prijs en kwaliteit belonen. De ene keer is hij laaiend enthousiast, de andere keer zwaar ontgoocheld. Maar wat gebeurt er achter de bordjes? Welke criteria hanteert Vanspauwen in zijn beoordeling? Worden koks soms kwaad? En slaagt hij erin om anoniem te blijven? In dit boek beschrijft Bruno deze keer niet wat op de tafel gebeurt, maar daarvoor, daarna en (soms) daaronder. .

Titel – Hoeveel bordjes
Auteur – Bruno Vanspauwen
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo