Black Friday 2021Black Friday 2021

Het geheim van de klokkenmaker

het-geheim-van-de-klokkenmakerEen leuk leesboek om ook eens te lezen is het boek het geheim van de klokkenmaker. Het is een boek die gaat over het tijdreizen en waarom dit niet verstandig is om te doen…. tijdreizen?? Jaja dat wordt mogelijk, alleen er zitten wel wat nadelen aan. Ga mee in het verhaal met dit gratis boek, want het weet je toch best wel te boeien en is op een goede manier geschreven.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

‘De Tijd is een wonderlijk Iets,’ zei de klokkenmaker. ‘Je kunt hem aan laten wijzen door grote en kleine wijzers—uren, minuten en seconden. Maar de Tijd zélf vang je niet. Die gaat voorbij. Toekomst wordt Heden, Heden wordt Verleden…’ De vreemde hypermoderne klok in een hoek van de werkplaats trekt de aandacht van een student geschiedenis.

Deze heeft geen wijzerplaat en maakt geen enkel geluid.Met deze klok kan in de tijd worden gereisd. De student heeft zijn examen over Middeleeuwse steden slecht voorbereid en kan niet langer wachten op de uitslag. Hij besluit met behulp van de klok naar de volgende dag te reizen. De tijd zal hem leren..

Titel – Het geheim van de klokkenmaker
Auteur – Tonke Dragt
Verschijningsjaar – 1990

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo