Black Friday 2021Black Friday 2021

Maak jezelf zichtbaar – Latifa el-Guada

maak-jezelf-zichtbaar-latifa-el-guadaTegenwoordig zit iedereen wel op internet met een profiel. De populairste websites zijn Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin en Instagram. Maar waar de meeste mensen het gebruiken om in verbinding te komen met vrienden, kennissen en collega’s kan een profiel op een sociaal netwerk ook zakelijk gezien een grote meerwaarde hebben. In het gratis ebook Maak jezelf zichtbaar geschreven door Latifa el-Guada staat het kort en krachtig omschreven hoe je de visuele boodschap op een sociale medium goed kan neerzetten.

Ik heb het boek Maak jezelf zichtbaar nog niet gelezen, maar ik heb al diverse opmerkingen gehad dat onze Facebook pagina ook wel wat opfrissing kan gebruiken. Misschien word het daar toch eens tijd voor in 2016. :)

Boekomslag:

Het is heel normaal geworden dat, voordat men uberhaupt met elkaar gesproken heeft je vantevoren wordt ge googled op Facebook en LinkedIn door potentiële opdrachtgevers, het management en recruiters die op deze manier al een idee vormen over wie jij bent en een indruk vormen over jou. In alle contacten en (eerste) indrukken, is je visuele boodschap dan ook ontzettend belangrijk en kan bepalend zijn voor een succesvol verloop van gesprekken. Het heeft directe impact op je persoonlijke effectiviteit. Je bewust te zijn van je uitstraling op én naast de werkvloer was altijd al belangrijk, maar geldt in deze tijd meer dan ooit.

Titel – Maak jezelf zichtbaar
Auteur – Latifa el-Guada
Jaar van Uitgifte
– 2015

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo