Black Friday 2021Black Friday 2021

Oase – Jan van Mersbergen

oase-jan-van-mersbergenBent u voor de kerstvakantie nog op zoek naar een leuke roman? Dan kan de roman Oase misschien wel wat voor u zijn, en dit boek is nu gratis te downloaden via de website van de auteur zelf. Het is een roman die je meeneemt naar het leven van 2 broers die op zoek gaan nar het verleden van hun vader, en dit levert nogal wat bijzondere ontknopingen op.

Het leuke van de website van Jan van Mersbergen is dat hij meerdere boeken op zijn website heeft staan die u gratis kunt downloaden als ebook. Als u op onderstaande download link klikt komt u meteen op de juiste pagina terecht om het boek Oase en ook de andere boeken welke Jan van Mersbergen online heeft gezet te downloaden. Veel leesplezier toegewenst! Heeft u dit boek al eens gelezen, of gaat u het boek Oase lezen. Wij zijn erg benieuwd wat u ervan vond, laat het ons weten door een reactie op onze website en/of Facebook pagina achter te laten.

Een korte omschrijving:

Het is een klein, onopvallend restaurant, net buiten het centrum van de stad. Geen wonder dat er niemand komt, denken de broers Dahir en Sulayman, maar ze krijgen hun vader niet zover om het Ethiopische tentje een aanlokkelijkere uitstraling te geven. Totdat een groots evenement dit jaar aan de boulevard neerstrijkt, en de broers zich beiden op eigen wijze in het verleden van hun vader verdiepen. De verhalen van de broers, van hun vader en van de stad komen in een even spectaculaire als ontroerende ontknoping samen.

Titel – Oase
Auteur – Jan van Mersbergen
Jaar van Uitgifte
– 2015

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo