Jacques d’Ancona – Ze hebben je nodig

jacques-danconaNiet een groot leesboek, maar een verzameling van diverse verhalen. Dat is wat het gratis epub bestand Ze hebben je nodig is. Het boek Ze hebben je nodig is een lang en krachtig verhaal over het leven van. Jacques d’Ancona is jarenlang een begrip geweest in de Soundmixshow. Echter hij is veel meer geweest dan alleen dat. In het boek ze hebben je nodig word je uitgenodigd in het leven van Jacques. Een zeer interessant verhaal om eens een keer te lezen over wie hij nu echt is.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u ons dan laten weten wat u van het boek vond, en of we meer van deze boeken op het internet voor u moeten vinden. Voor het downloaden van dit boek kunt u onderstaande link gebruiken (let op iets verder naar onderen scrollen voor het gratis linkje)

Je zou het niet zeggen, maar de feiten liegen niet: op 15 september 1937 kwam Jacques J. d’Ancona in Groningen ter wereld. De oudere generaties kennen hem natuurlijk van Henny Huismans’ Soundmixshow, maar Jacques d’Ancona was zo veel meer. Pardon, hij ís zo veel meer, want al is hij 15 jaar geleden met pensioen gegaan, Jacques loopt nog altijd rond op de cultuurredactie van Dagblad van het Noorden.

Cultuurredacteur Eric Nederkoorn van Dagblad van het Noorden sprak Jacques d’Ancona urenlang in zijn woonplaats Paterswolde en tekende zijn levensverhaal op in een lange monoloog. Eerder werden delen in de krant gepubliceerd. Met Jacques’ hele verhaal (onder andere over zijn Joodse vader die in de oorlog moest onderduiken) kun je nu als gratis pdf of epub downloaden.

Titel – Ze hebben je nodig
Auteur
Verschijningsjaar

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadlink van Ze hebben je nodig (epub) bestand

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo