Black Friday 2021Black Friday 2021

Het Cern Complot – Anthonie van den Ende

cern-complotEen leuk boek om eens een keer te lezen is het boek Het Cern complot. Een leuk spannend boek waarbij er veel onverwachte wendingen in het verhaal zijn over de wetenschap en de mensen die hierachteraan zitten. Het boek is tijdelijk als paperback te koop geweest, maar tegenwoordig helemaal gratis als ebook te downloaden via de auteur zijn eigen website, de download link staat onderaan deze pagina.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

De ontdekking van een nieuwe theorie leidt tot de ontdekking van een internationale, grootschalige fraude.

Een Nederlandse natuurkundeleraar heeft lang aan een nieuwe theorie gewerkt. Als hij op uitnodiging naar CERN naar Genève reist om zijn theorie toe te lichten verdwijnt hij. Han Vlaar krijgt de opdracht hem op te sporen. Hij vindt in Genève aanwijzingen die naar Sint Maarten leiden waar hij hem uiteindelijk weet te bevrijden.

De dingen gaan echter niet zoals hij had verwacht. Er blijken krachten actief die het op wetenschappers hebben gemunt die andere theorieën aanhangen dan de kwantumtheorie. De moord op een Nederlandse journalist in de buurt van Genève leidt tot de ontdekking van een criminele organisatie waarin verschillende medewerkers van CERN een centrale rol spelen. Langzaam maar zeker ontvouwt zich de werkelijke reden achter deze organisatie. Het onderzoek verplaatst zich naar Wenen waar de nieuwe theorie te maken heeft met de oorzaak van de grootste explosie in de Oostenrijkse geschiedenis. De dreiging is echter nog niet voorbij…

Titel – Het Cern Complot
Auteur – Anthonie van den Ende
Verschijningsjaar – ???

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

1 Reactie

    Laat een reactie achter

    Note
    Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
    Gratis boeken downloaden
    Logo