Stoner – John Williams

StonerHet boek Stoner is sinds een half jaar verkrijgbaar in het Nederlands en nu al een enorm succes te noemen, het boek gaat over het simpele leven van William Stoner alleen het kent zoveel diepgang en medelijden dat ondanks het niet zo spectaculaire leven wat hij lijdt het je wel vast houdt in het verhaal. Een roman die wat ons betreft niet voor niets zo populair is op dit moment en nu ook heel voordelig te downloaden is via de download link onderaan deze pagina.

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com aanschaffen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden.

Een korte omschrijving:

William Stoner wordt aan het einde van de negentiende eeuw geboren als zoon van een arme boerenfamilie. Tot groot verdriet van zijn ouders kiest hij voor een carrière als docent Engels. Hij wijdt zijn leven aan de literatuur en aan de liefde – en faalt op beide fronten.

Zijn huwelijk met een vrouw uit een gegoede familie vervreemdt hem verder van zijn ouders, zijn carrière verloopt moeizaam en zijn vrouw en dochter keren zich tegen hem. Een nieuwe liefdesrelatie wordt verbroken om een schandaal op de universiteit te voorkomen. Stoner sterft uiteindelijk in anonimiteit, zoals ook zijn hele leven zich in de marge heeft afgespeeld.

Stoner is een onwaarschijnlijk mooi geschreven roman over het weinig opzienbarende leven van een weinig opzienbarende man.

Titel – Stoner
Auteur – John Williams
Verschijningsjaar – 2006

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_51651c924b65f_selected-products” products=”9200000009240460″ name=”Roman” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo