Black Friday 2021Black Friday 2021

Geen genade – Thijs Slegers

geen-genadeTitel – Geen genade
Auteur – Thijs Slegers
Omschrijving – Het boek Geen Genade is een aparte en misschien wel realistische kijk op de wereld van een profsporter. Ondanks een door trauma’s gedomineerde jeugd in een Arnhemse volkswijk kon Andy van der Meijde (1979) bij Ajax uitgroeien tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie. Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis langs de toppen der waanzin. Hij ging miljoenen verdienen én uitgeven. Zijn naïeve inborst en hang naar spektakel maakten van zijn leven een symfonie met ontelbaar veel mooie, treurige, valse en bizarre noten. Op zijn dertigste raakte hij als speler van Everton ook nog verslaafd. Inmiddels is de zeventienvoudig international weer een gewone burger. Hij is gelukkig en heeft een bijzonder aangrijpend verhaal te vertellen. Nooit was een Nederlandse profvoetballer zo openhartig.

Het boek is een echte aanrader om eens het leven van een eens zo begeerde voetbalspeler te zien vanaf een andere kant, en door de openhartigheid in het boek Geen genade van Andy van der Meijde kom je hier ook echt veel van te weten. Het boek is geschreven door Thijs Slegers en hij laat je echt een kijkje zien van deze wereld van profsporters, veel verdieners en hun bijzonderheden en ook hoe hier mee omgegaan wordt. Het boek is niet gratis, maar via onderstaande aanbieding kunt u hem heel voordelig downloaden op uw computer, tablet of e-reader.

Prijs – Niet gratis

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_50dd791057b0f_selected-products” products=”9200000009952612″ name=”biografie” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo