Dodelijke hobby – M.C.O Books

dodelijkehobbyTitel – Dodelijke Hobby
Auteur – M.C.O. Books
Omschrijving – Dodelijke hobby gaat over André Lourier die de kerstdagen rustig wil doorbrengen. Hij past op de afgelegen villa van een nicht die met haar man op wintersport is. Door zijn nalatigheid wordt er ingebroken. Aanvankelijk hoopt Lourier dat de recherche de zaak oplost voor zijn nicht terugkeert. Maar als blijkt dat de politie onder leiding van rechercheur Petersen druk is met een onderzoek naar een drievoudige moord, moet hij een andere oplossing bedenken. Hij beseft daarbij niet dat hij zelf in groot gevaar verkeert.

Spanning, mysterie, humor en een vleugje romantiek verpakt in een leuke kerstfeer en echt een aanrader, zeker omdat het boek dodelijke hobby ook gratis verkrijgbaar is als ebook!

Het boek Dodelijke hobby is net als vele andere boeken hier gratis te downloaden, via de download links kunt u zowel het boek downloaden in PDF of als Epub formaat. Weet u niet wat de verschillen zijn lees dan onze pagina waar dit in uitgelegd wordt. Heeft u het boek gelezen en wilt u uw mening laten horen, gebruik dan het reactie veld onder op deze pagina om uw mening te laten horen op gratis boeken downloaden.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo