Black Friday 2021Black Friday 2021

Eerlijk is vals – Hans vervoort

erlijk_is_valsEen boek waar het hoofdpersonage moet strijden voor de waarheid is het boek Eerlijk is vals van Hans Vervoort. Het is een boek waarbij het leven van het hoofdpersonage om te beginnen op zijn kop gezet wordt door een beschuldiging van seksuele intimidatie en voordat hij hier iets aan kan gaan doen om deze onwaarheid te bestrijden krijgt hij ook nog eens het nieuws dat hij een halfzusje zou hebben aan de andere kant van de wereld. Wat doe je dan?

Het is een leuk boek met af en toe een gezonde spanning en sensatie en helemaal gratis te downloaden. Hans Vervoort is een auteur die vele ebooks op zijn website publiceert. Vele van zijn boeken zijn dan ook zonder betaling te lezen en dat juichen wij natuurlijk toe! Voor de download link naar dit gratis ebook scroll dan naar onderen toe en klik op download.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Wat doe je als je naaste collega beschuldigd wordt van seksuele intimidatie op de werkvloer? En je tegelijkertijd te horen krijgt dat je mogelijk een Indonesisch halfzusje hebt?
Precies, dan begin je aan een dubbele zoektocht naar de waarheid. Maar wil je die wel weten?

Henk Vermeulen, de hoofdpersoon van de spannende roman Eerlijk is Vals, beweegt zich afwisselend in twee werelden – de slangenkuil van het Hollandse kantoorbestaan en de herinneringen en naweeën van een jeugd in Indonesië. Hij ontdekt dat niets is wat het lijkt, en soms zelfs dat niet….

Titel – Eerlijk is vals
Auteur – Hans Vervoort
Verschijningsjaar – 2001

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo