heksen-en-zo-annie-mg-schmidt8 leuke kinderverhalen van Annie M.G. Schmidt vind je terug in het boek Heksen en zo. Deze verhalenbundel is een hilarisch boekje, want de 8 verhalen zijn elk apart en bizar geschreven waardoor de fantasie van het kind lekker op hol gaat komen. Het boekje Heksen en zo is een typisch Annie M.G. Schmidt boek waardoor ze zo bekend geworden is in Nederland. DBNL bied deze verhalenbundel nu gratis als download aan, onderaan deze pagina vind u de rechtstreekse download link naar het epub bestand.

Heeft u dit boek gelezen of juist voorgelezen aan uw kinderen? Misschien kunt u ons dan laten weten wat u van het boek vond, en of we meer van deze boeken op het internet voor u moeten vinden.

Een korte omschrijving:

Over een kapper die bij de diepvriesdames terecht komt, over een ooievaar die een koningskindje moet afleveren, over een koning die een maarschalk had die zijn oor kon afschroeven en over een meisje dat haar naam kwijt was. En over gewone mensen die ongewone dingen meemaken… over koningen, prinsen, heksjes en prinsesjes, engeltjes en andere mensen.
Laat je betoveren door de magische verhalen van Annie M.G. Schmidt

Titel – Heksen en zo
Auteur – Annie M.G. Schmidt
Verschijningsjaar – 1997

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownloadpagina van Heksen en zo