Black Friday 2021Black Friday 2021

De geheimen van de kostschool

De geheimen van de kostschool nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Lucinda Riley

Dit boek is een meeslepende roman die zich afspeelt op een kostschool in Engeland. Geschreven door Lucinda Riley op haar meeslepende en goed vertellende manier weet het boek De geheimen van de kostschool je meteen te boeien. Het verhaal volgt de hoofdpersoon, de 15-jarige Jona, die net is aangekomen op de kostschool. Hij voelt zich niet op zijn plek en heeft moeite om zijn draai te vinden. Maar al snel ontdekt hij dat er duistere geheimen schuilgaan achter de muren van de kostschool.

Het boek is goed geschreven en zit vol met plotwendingen die ervoor zorgen dat je steeds verder wilt lezen. De personages zijn goed ontwikkeld en je krijgt echt een gevoel voor wie ze zijn en wat hen drijft. De geheimen van de kostschool behandelt een aantal belangrijke thema’s, zoals vriendschap, vertrouwen en het ontdekken van jezelf. Maar ook mysterie en spanning komen ruim aan bod. Het is dus een boek dat zowel jongeren als volwassenen zal aanspreken.

De geheimen van de kostschool

★★★★★
14,99  op voorraad
vanaf 20/05/2024 11:39

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum24 mei 2022
Aantal pagina's335
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesNee
HoofdauteurLucinda Riley
HoofduitgeverijXander Uitgevers B.V.
Eerste VertalerAnna Livestro
Originele titelThe Murders at Fleat House
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9789401617246 | 24 mei 2022 | 335 pagina's | Adobe ePub

Heb jij het boek De geheimen van de kostschool al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek De geheimen van de kostschool nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Boekomslag van De geheimen van de kostschool

In de spannende roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen wordt op een kleine, exclusieve kostschool in Norfolk een leerling dood aangetroffen. De schokkende gebeurtenis is volgens het schoolhoofd een tragisch ongeval, maar de politie is daar niet zo zeker van. Detective Jazz Hunter wordt op de zaak gezet en probeert door te dringen in de gesloten wereld van de kostschool. Maar al snel nemen de gebeurtenissen een verontrustende wending, en blijkt er veel meer aan de hand dan een noodlottig ongeval.
Jazz komt steeds meer te weten over de docenten, leerlingen en oud-leerlingen van de school, maar als een van de verdachten vermist wordt en er in de kelder een gruwelijke ontdekking gedaan wordt, weet Jazz dat ze snel moet handelen. De kostschool verbergt geheimen die duisterder zijn dan Jazz ooit had kunnen vermoeden…
De geheimen van de kostschool is een razend spannend verhaal waarin familiebanden en hartverscheurende geheimen centraal staan, met in het middelpunt een stoere detective, die haar eigen keuzes durft te maken en altijd haar intuïtie volgt.

‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’ – Nederlands Dagblad
‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ – De Telegraaf
‘De geheimen van de kostschool is een goede detective die laat zien dat Riley een auteur was met vele talenten.’ – Thrillzone
‘Een whodunnit zoals een whodunnit moet zijn.’ – Joyceleestboeken

Meer informatie

Schrijver: Lucinda Riley
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

De geheimen van de kostschool
De geheimen van de kostschool
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo