Black Friday 2021Black Friday 2021

BACK-UP Perspectief – Holtes & Sietsma (deel 3)

Daar is ie dan eindelijk, het 3e deel van de boekenserie Backup geschreven door Holtes & Sietsma. De grote vraag is, krijgen we nu eindelijk antwoorden en wordt het complete verhaal nu helemaal duidelijk, of blijf je alsnog achter met veel vraagtekens? Helaas is in tegenstelling tot de eerste 2 delen het 3e deel niet gratis te downloaden. Op het moment van schrijven kost het ebook Backup – Perspectief 2,99. Ben je Kobo plus abonnee dan kan je het nieuwste boek van Holtes & Sietsma wel “gratis” teruglezen.

Misschien over een tijdje dat deze toch gratis te downloaden word gezet, maar voor nu voor een kleine prijs te downloaden via bijgaande download link. Wij raden natuurlijk wel aan om eerst deel 1 van de Backup serie te lezen en deel 2 welke wel helemaal gratis te downloaden zijn vanaf de auteurs hun website.

Een korte omschrijving:

Velen hebben er lang naar uitgekeken, en eindelijk is het dan zover, als het persbericht van het Nederlandse auteursduo Holtes & Sietsma bij de boekenredactie van INN op de mat ploft: het langverwachte bericht dat hun derde en laatste boek het levenslicht heeft gezien!

Zal in dit deel eindelijk antwoord komen op de vraag wat al die personages en verhaallijnen in hemelsnaam met elkaar te maken hebben?
Zal duidelijk worden waarom de ontmoeting van Hakon en Nakawe zo belangrijk is?
En wat staat de aarde te wachten, met het naderende signaal uit de ruimte?

De vraag of de kennis van het verleden volledig is en of het antwoord hierop gevolgen voor de mensheid zal hebben, doet het ergste vermoeden.

Niet voor niets wordt het persbericht afgesloten met de waarschuwing dat goedgelovige lezers met een teer gestel dit boek NIET moeten lezen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

 

Titel – Back-up – Perspectief
Auteur – Holtes & Sietsma
Verschijningsjaar – 2023

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het 3e deel van de boekenserie Backup – Perspectief nu via de website van de auteurs of de Kobo App

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo