De erfenis van negen – Pittacus Lore

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

deerfenisvannegenTitel – De erfenis van negen
Auteur – Pittacus Lore
Omschrijving
– In De erfenis van Negen lees je hoe Negen was voor hij werd gevangengenomen en kom je alles te weten over zijn dramatische ontsnapping. Voor hij nummer Vier ontmoette, maakte Negen samen met zijn Cêpaan Sandor in Chicago jacht op de Mogadoren. Wat daar gebeurde, heeft hem voor altijd veranderd…

De erfenis van negen is gratis als ebook te downloaden omdat het meer een aanvulling op het algehele verhaal is, maar hierom is hij minstens net zo spannend als de hoofdboeken waarin het hele verhaal wordt verteld. Het gratis te downloaden boek is uitgebracht als zijnde een aanvulling van het boek “De opkomst van Negen” wat het derde boek was in de serie van Pittacus Lore. Wij zouden het wel aanraden om dit boek dan ook eerst te lezen, deze is helaas niet gratis te downloaden maar via bijgaande link kan je hem makkelijk en snel online bestellen en binnen 5 minuten gaan lezen.

Gratis boeken downloaden heeft het boek “De erfenis van Negen” via onderstaande download link beschikbaar gesteld, tevens kunt u via de andere link hieronder goedkoop, makkelijk en snel het boek “De opkomst van negen” downloaden. Wij wensen u veel lees plezier toe.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload
[bol_product_links block_id=”bol_50ec38dd81aab_selected-products” products=”9200000009714876″ name=”kinder” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

2 Opmerkingen
 1. Ik wist niet dat er ook gratis boeken in deze serie waren, thnx voor het delen.

  Weten jullie toevallig ook of er nog meer gratis boeken hiervoor uitkomen in deze serie?

 2. Dat is bij ons nog niet bekend, we weten wel dat er nog een aantal boeken in ontwikkeling zijn dus wie weet. Zodra het in ieder geval bij ons bekend is zal deze ook beschikbaar komen.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo