Black Friday 2021Black Friday 2021

Vergelding – Joop van Riessen

Titel – Vergeldingvergelding
Auteur – Joop van Riessen
Omschrijving
– Het is inmiddels al geen nieuw boek meer, maar de laatste tijd wordt het boek vergelding steeds meer verkocht, omdat het onderwerp waar het over gaat met alle strafprocessen die er lopen heel actueel is. U kunt dit boek downloaden via een van onze partner websites voor een hele voordelige prijs, helaas kunt u dit boek niet gratis downloaden.

Een korte omschrijving:

In opdracht van een topcrimineel heeft Fred de Lange jarenlang liquidaties uitgevoerd, in samenwerking met zijn vriend Stanley. Maar als Stanley bij een van hun klussen om het leven komt, overweegt Fred uit het milieu te stappen en naar de politie te gaan.

Voor hoofdinspecteur Anne Kramer, chef van het bureau Zware Criminaliteit van de Centrale Recherche, is Fred de Lange de sleutel om een reeks liquidaties op te lossen. Onder grote politieke druk voert zij haar onderzoek uit, dat een patroon van criminele wraakacties lijkt bloot te leggen. Maar omdat Fred beschikt over veel belastend materiaal, is hij ineens zelf opgejaagd wild. Wie komt eerder?

Het ebook Vergelding is via o.a. Bol.com te downloaden voor een hele voordelige prijs, zie hieronder de download link.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download links

[bol_product_links block_id=”bol_513f389b03ded_selected-products” products=”1001004010998598″ name=”thriller” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo