Black Friday 2021Black Friday 2021

De Delta Deceptie – Dan Brown

de-delta-deceptieDan Brown brengt binnenkort zijn nieuwe boek uit, maar de boeken die hij eerder geschreven heeft zijn hierdoor heel aantrekkelijk geprijst. Het boek De delta Deceptie is hierdoor nu voor onder de 10,- beschikbaar als download, en zelfs voor nog geen 5,- als u toch de papieren variant wilt hebben.

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com aanschaffen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden.

Een korte omschrijving:

Hij is terug… Een wetenschappelijke revolutie, een verbijsterende misleiding, een razendsnelle thriller! Onder het poolijs ligt iets wat de wereld voorgoed kan veranderen…

Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al tijden onder vuur ligt. Ook voor president Zach Herney betekent de vondst goed nieuws: een tweede termijn in het Witte Huis lijkt in zicht. De president vraagt Rachel Sexton, analiste bij de inlichtingendienst NRO, na te gaan of de vondst authentiek is. In allerijl vertrekt ze naar het noordpoolgebied om het werk van een team wetenschappers, onder wie de charismatische oceanograaf Michael Tolland, te controleren.

Maar na Rachels aankomst neemt de zaak een onverwachte wending. Het ‘bewijs’ lijkt minder rotsvast dan gedacht. Voor de president gewaarschuwd kan worden, begint een nachtmerrie op het poolijs. Een speciale eenheid maakt werk van zijn missie: kost wat kost voorkomen dat de waarheid uitkomt..

Titel – De delta deceptie
Auteur – Dan Brown
Verschijningsjaar – 2008

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_5170fabedfe7f_selected-products” products=”9200000011181106,1001004006225505″ name=”danbrown” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo