Licht en schaduw – Halleh Ghorashi

licht-en-schaduwHet boek Licht en Schaduw is een boek over diverse levensverhalen van vrouwen die van alles meegemaakt hebben, hier schrijven de diverse vrouwen over met ieder hun eigen kant van het verhaal. Kortom interessant om te lezen en zoals u van ons gewend bent ook helemaal gratis te downloaden. Via onderstaande link komt u op de website van Opzij, waar dit ebook gratis te downloaden is.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

In dit boek staan de levensverhalen van achttien vrouwen. Vijftien van hen werkten hun verhaal uit als deelnemer van de masterclass Levensverhalen. Dat zijn de vijftien bedoeld in de titel. De andere drie verhalen zijn anders tot stand gekomen. Twee ervan zijn van de redacteuren en werden deels eerder, deels later geschreven.

Het andere is van iemand die voor aanvang van de masterclass overleed en toch in dit boek niet mocht ontbreken. Van haar, Brigida, is een interview opgenomen. Sommige vrouwen hebben er voor gekozen onherkenbaar op de foto te staan, en een van de vrouwen schreef haar verhaal onder een schuilnaam….

Titel – Licht en Schaduw
Auteur – Halleh Ghorashi & Christien Brinkgreve
Verschijningsjaar – ???

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo