Black Friday 2021Black Friday 2021

Dans met me – Lizzy van den Ham

Download nu helemaal gratis het ebook Dans met me geschreven door Lizzy van den Ham. Een heerlijke roman welke zich in de wereld afspeelt van tieners op het Thorbecke College waarin een romance ontstaat welke eigenlijk niet kan. Het verhaal is misschien wel een 13 in een dozijnverhaal, maar toch weet het mij te boeien van het begin t/m het einde. Wat vooral dan ook leuk is, is dat dit ebook nu helemaal gratis te downloaden is via Amazon. Wist je dat Amazon een best wel aardige ebook collectie heeft waarvan er van tijd tot tijd ook diverse ebooks gratis te downloaden zijn? Bekijk het aanbod hiervan online bij Amazon zelf of houdt onze website hiervoor in de gaten :-)

Omschrijving van Dans met me

Lily de Wit loopt stage op het Thorbecke College voor haar studie aan het conservatorium. Zingen en dansen zijn haar grote passie en de school heeft haar speciaal gevraagd om een musical te organiseren met leerlingen uit allerlei klassen. Als zesdeklasser Christiano Gomez haar leven binnenstapt en een glansrol krijgt in haar musical, voorziet ze grote problemen met deze jongen, die de rebel van de school is. Met zijn lange haar, lichaam vol tattoos, uitdagende houding en negentien levensjaren is hij slecht nieuws voor elke beginnende docent die nog niet zo zeker van haar zaak is. Maar dat blijkt niet haar grootste probleem te zijn. Lily heeft er meer moeite mee dat Chris haar duidelijk wel ziet zitten… en wil versieren. Hoe moet ze zich staande houden tijdens haar stage als de jongen die ze moet lesgeven haar hoofd meer op hol brengt dan haar eigen vaste vriend?

Een nieuw romantisch verhaal dat zich afspeelt op het Thorbecke College. ‘Dans met me’ is geheel los te lezen van de andere verhalen van Lizzie van den Ham.

Meer informatie

Schrijver: Lizzy van den Ham
Taal: Nederlands
Categorie: Roman

Dans met me serial 2 - Houd me vast

2,99  op voorraad
vanaf 23/07/2024 12:16

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum23 november 2020
Ebook FormaatEpub zonder kopieerbeveiliging (DRM)
HoofdauteurLizzie van den Ham
HoofduitgeverijDutch Venture Publishing
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9781393493648 | 23 november 2020 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Dans met me – Lizzy van den Ham
Dans met me – Lizzy van den Ham
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo