Black Friday 2021Black Friday 2021

Dagboek van een Muts 15 – Droomreis Parijs

De leukste kinderboekenserie van dit moment is misschien wel de Dagboek van een Muts kinderboekenserie!

Bij gebrek aan wat leuke gratis kinderboeken doen we dan maar een echte aanrader uit de categorie goedkope kinderboeken. In het verleden hebben we hier ook al een kort berichtje over geplaatst, namelijk de kinderboeken serie Dagboek van een muts. Met inmiddels alweer het 15e deel van Dagboek van een muts – Droomreis Parijs haal je weer een echt verslavend kinderboek in huis voor je kind. Waarom kinderen deze boekenserie nu zo leuk vinden en dan ook nog eens wereldwijd op dit moment een van de best verkopende kinderboeken is? Eigenlijk is dat redelijk makkelijk te beantwoorden. De boekenserie Dagboek van een muts laten je namelijk kennis maken met een alledaagse leerling die allerlei avonturen beleefd die een ieder zou kunnen beleven. Alleen dan net even wat meer.

De boekenserie gaat over Nikki welke in het 15e deel weer lekker op avontuur gaat, dit keer naar Parijs. Per toeval mag ze met haar bandje naar Parijs toe voor een fotoshoot, alleen dat loopt niet helemaal zoals ze vooraf gehoopt had. Download dit boek nu voor minder dan 10 euro via bijgaande download link. Hiermee haal je echt een leuk boek in huis welke misschien ook wel het ideale Sinterklaas cadeau is. Ook digitale boeken kan je natuurlijk als kado van Sinterklaas krijgen, maar voor degene die liever een hardcover willen is dat natuurlijk ook een optie. Dit is alleen op het moment van schrijven maar liefst 5 euro duurder dan de ebook variant. Veel leesplezier!!

Dagboek van een muts 15 - Droomreis Parijs?!

9,99  op voorraad
vanaf 20/04/2024 23:16

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum03 oktober 2023
Aantal pagina's338
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesNee
HoofdauteurRachel Renée Russell
Tweede AuteurMechteld Jansen
Hoofduitgeverijde Fontein Jeugd
Eerste VertalerMechteld Jansen
Lees dit ebook opDesktop (Mac en Windows) , Kobo e-reader , Android (smartphone en tablet) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9789026154812 | 03 oktober 2023 | 338 pagina's | Adobe ePub

Omschrijving van Dagboek van een muts – Droomreis Parijs

Het is vakantie en Nikki verveelt zich. De tour met de Bad Boyz-band is abrupt gestopt. En tijdens een optreden met haar eigen bandje is Nikki bijna van het podium GESTORT. Om je kapot te schamen!

Dan krijgt Nikki een telefoontje: of ze met haar band (lees: crush Brandon en haar vriendinnen) naar Parijs wil komen voor een fotoshoot. PARIJS!! Stad van de liefde! Beter kan het niet, toch? Maar ook roddelkoningin MacKenzie gaat mee. En dat is nog maar één van de problemen. IEIEIE!

 

Meer informatie

Schrijver: Rachel Renée Russell en Mechteld Jansen
Taal: Nederlands
Categorie: Kinderboeken

Dagboek van een Muts 15 – Droomreis Parijs
Dagboek van een Muts 15 – Droomreis Parijs
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo