Black Friday 2021Black Friday 2021

Aan het einde van de wereld – Kristin Hannah

Met het boek “Aan het einde van de wereld” kan je weer voordelig een ebook downloaden. Ebooks downloaden wordt al een tijdje steeds voordeliger, zo ook dit boek geschreven door Kristin Hannah. Het is een roman waarbij het verhaal je meeneemt naar Alaska. Het verhaal gaat namelijk over Ernt Allbright welke teruggekeerd is uit Vietnam waar hij diverse verschrikkingen heeft moeten doorstaan als o.a. krijgsgevangene. Hij wil een nieuw bestaan opbouwen met zijn gezin om weer van de wereld te kunnen genieten en kiest hierbij voor een verhuizing naar Alaska.

Een echt leuke roman welke je toch meeneemt met keuzes die soms onmogelijk lijken te zijn, maar als de liefde er is, is alles mogelijk. Zeker in de toestand waarin Ernt teruggekomen is vanuit de oorlog spelen er veel zaken welke voor een niet oorlogsganger normaal lijken te zijn, maar dit toch niet is. Een aangrijpend ebook welke je nu voordelig kunt downloaden en een echte aanrader is.

Aan het einde van de wereld

★★★★★
9,99  op voorraad
vanaf 08/06/2024 21:11

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum12 oktober 2018
Aantal pagina's528
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesNee
HoofdauteurKristin Hannah
HoofduitgeverijBoekerij
Eerste VertalerTitia Ram
Tweede VertalerTitia Ram
Originele titelThe Great Alone
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee
eWasteNee

Nederlands | E-book | 9789402311495 | 12 oktober 2018 | 528 pagina's | Adobe ePub

Omschrijving van Aan het einde van de wereld

Een prachtig en spannend verhaal over liefde, verlies en het gevecht om het bestaan te midden van de oerkrachten van de natuur. Voor een gezin in crisis wordt hun emigratie naar Alaska, de laatste échte wildernis van Amerika, de ultieme test. Sinds Ernt Allbright is teruggekeerd uit Vietnam, waar hij krijgsgevangene was, heeft hij nachtmerries, woedeaanvallen en kost het hem moeite het normale leven weer op te pakken. Op een dag neemt hij een impulsieve beslissing: hij verhuist met zijn gezin naar Alaska om daar een zelfvoorzienend bestaan te gaan leiden. Zijn dertienjarige dochter Leni hoopt dat die drastische stap hun eindelijk rust zal brengen. Haar moeder is bereid alles te doen voor de man van wie ze houdt met een stormachtige, irrationele passie – zelfs als ze hem moet volgen naar het einde van de wereld.

Aanvankelijk lijkt Alaska alles te zijn waarop ze hoopten; ze worden er opgenomen in een gemeenschapje van sterke, onafhankelijke pioniers. Maar als de winter invalt en de staat in maandenlange duisternis en bittere kou wordt gehuld, verslechtert Ernts toch al kwetsbare psychische toestand. Het gezin moet alles op alles zetten om de uitdagingen buiten én binnen de muren van hun huis het hoofd te bieden.

 

Meer informatie

Schrijver: Kristin Hannah
Taal: Nederlands
Categorie: Roman

Aan het einde van de wereld – Kristin Hannah
Aan het einde van de wereld – Kristin Hannah
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo