Black Friday 2021Black Friday 2021

Een meisje alleen – Blake Pierce

Download deze en nog veel meer gratis ebooks via Amazon.

Wist je dat je ook via Amazon diverse ebooks gratis kunt teruglezen? Wij hebben hier o.a. het boek “Een meisje alleen” geschreven door Blake Pierce hier gratis teruggevonden. Het ebook is nu helemaal gratis via Amazon te downloaden. Makkelijk en snel een echte bestseller van Blake Pierce nu helemaal gratis. Onderaan deze pagina staan ook verwijzingen naar de vervolgdelen welke helaas niet gratis zijn, maar wel goedkoop erbij te downloaden zijn.

Het verhaal van Een meisje alleen is een echte thriller welke je meeneemt in de wereld van de FBI. Ella Dark is namelijk een FBI agent welke denkt alles wel te weten. Vers vanuit de opleiding en heel veel kennis opgedaan uit de theorie gaat ze aan de slag. Maar in het echt is alles toch net wat anders dan ze had verwacht en neemt jou als lezer mee in een wereld welke donker is en onvoorspelbaar. Het ebook Een meisje alleen kan je nu eenvoudig via je Amazon Kindle downloaden of via bovenstaande download link met een paar klikken eenvoudig downloaden. Een echte aanrader voor degene die van een spannende thriller houden.

Omschrijving van Een meisje alleen

FBI-agent Ella Dark, 29 jaar oud, krijgt haar grote kans om haar levensdroom te verwezenlijken: lid worden van de eenheid Gedragsmisdaden. Ella heeft een verborgen obsessie: ze bestudeert seriemoordenaars al vanaf de tijd dat ze kon lezen, kapot van de moord op haar eigen zus. Met haar fotografisch geheugen heeft ze een encyclopedische kennis verworven van elke seriemoordenaar, elk slachtoffer en elk geval. Haar briljante geest bezorgt Ella een uitnodiging om zich bij de top aan te sluiten.

Maar wanneer een moordenaar toeslaat in de moerassen van Louisiana, komt Ella er al snel achter dat de werkelijkheid niets heel laat van haar verwachtingen. Geconfronteerd met een echte moord, een echte moordenaar en een echte tikkende klok, beseft Ella dat ze niet op haar kennis kan vertrouwen. Ze moet leren vertrouwen op haar instinct en zichzelf toelaten tot de donkere krochten van het hoofd van een echte moordenaar. Als ze het bij het verkeerde eind heeft, staat haar carrière op het spel.

Meer informatie

Schrijver: Blake Pierce
Taal: Nederlands
Categorie: Thriller

Een Ella Dark FBI Thriller 2 - Een Meisje Gepakt (Een Ella Dark FBI Thriller – Boek 2)

3,99  op voorraad
vanaf 16/04/2024 15:11

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum28 september 2021
Ebook FormaatEpub zonder kopieerbeveiliging (DRM)
HoofdauteurBlake Pierce
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 1230005184682 | 28 september 2021 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Een meisje alleen – Blake Pierce
Een meisje alleen – Blake Pierce
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo