Black Friday 2021Black Friday 2021

Carry Slee is een van de bekendste Nederlandse auteurs van kinder- en jeugdboeken. Haar boeken hebben de harten van vele kinderen en volwassenen veroverd, dankzij hun boeiende verhalen en herkenbare personages. Ben je benieuwd welke ebooks van Carry Slee er allemaal zijn? Dan ben je op de juiste plek. In dit artikel ontdek je de fascinerende wereld van Carry Slee en haar populairste ebooks. Veel van haar boeken zijn tegenwoordig dan ook verkrijgbaar als digitale download waardoor ze soms heel voordelig kunnen zijn. Of je nu een van haar klassiekers wilt gaan lezen of de nieuwste boeken.

Welke ebooks van Carry Slee zijn er allemaal?

Op onze website bespreken we vele ebooks van Carry Slee die op dit moment beschikbaar zijn. Hieronder vind je een klein overzicht van de boeken welke je op onze website terug vind. Daarnaast zijn er nog diverse andere titels die zeker de moeite waard zijn om te lezen, om het volledige aanbod van Carry Slee ebooks te bekijken kan je het beste bij een van de boekhandels hier rechts bovenin kijken.

Enkele toppers van Carry Slee

Bij deze nog wat toppers van deze auteur. Van kinderboek t/m volwassene boek het maakt niet uit, wat ons betreft zijn al onderstaande boeken een aanrader om eens te lezen. Onze ervaring is dat je ze over het algemeen in een stuk uitleest omdat ze je echt weten te boeien vanaf het begin t/m het einde.

Spijt!

Spijt! is een van de bekendste boeken van Carry Slee en vertelt het verhaal van Jochem, een gepeste jongen op school. Het boek is een aangrijpend verhaal over pesten en de gevolgen ervan. Het verhaal begint met de introductie van Jochem, een stille jongen die het moeilijk heeft op school. Hij wordt gepest door een groepje populaire jongens, waardoor hij zich steeds meer terugtrekt. Zijn enige vriendin is Youssef, een jongen uit zijn klas die zelf ook niet zo populair is.

Het boek Spijt! is niet alleen een verhaal over pesten, maar ook over vriendschap, schuldgevoel en spijt. Naarmate het verhaal vordert, worden de gevolgen van het pestgedrag steeds duidelijker. Niet alleen voor Jochem, maar ook voor zijn klasgenootjes en de school als geheel.Het ebook is beschikbaar op verschillende platforms, zoals Kobo en bol.com.

Pijnstillers

Pijnstillers is een ander populair boek van Carry Slee en gaat over Casper, een jongen die zijn moeder verliest. Casper probeert er het beste van te maken en zijn moeder te steunen, maar hij voelt zich vaak alleen en machteloos. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn vrienden, die hem steunen in deze moeilijke tijd. Ook ontmoet hij een meisje genaamd Anouk, op wie hij verliefd wordt.

Het boek beschrijft op een realistische manier hoe Casper omgaat met het verlies van zijn moeder. Hij voelt zich boos en verdrietig, maar probeert ook te begrijpen wat er met haar is gebeurd. Hij vindt troost in de herinneringen die hij aan haar heeft en in de steun van zijn vrienden. Het ebook is te koop op verschillende platforms, zoals Kobo en bol.com.

Afblijven

Afblijven is een spannend boek over drugsgebruik en de gevolgen ervan. Afblijven vertelt het verhaal van Melissa, een dertienjarig meisje dat dol is op dansen. Samen met haar vriendinnen besluit ze mee te doen aan een videoclipwedstrijd. Maar als ze wordt uitgenodigd voor een feestje met de bekende DJ Rox, begint haar leven langzaam maar zeker te ontsporen.

Afblijven is niet alleen een spannend en meeslepend boek, maar ook een boek dat jongeren kan helpen bij het maken van keuzes en het ontwikkelen van hun eigen identiteit. Het boek laat zien dat het niet altijd gemakkelijk is om op het rechte pad te blijven, maar dat je altijd op jezelf kunt vertrouwen als je maar de juiste keuzes maakt.Het ebook is beschikbaar op verschillende platforms, zoals Kobo en bol.com.

Razend

Razend is een boek over woede en agressie. Het gaat over Sven, een jongen die worstelt met zijn boosheid en zijn plaats in de wereld. Het ebook is beschikbaar op verschillende platforms, zoals Kobo en bol.com.

Lover of loser

Lover of loser gaat over Eva, een meisje dat verliefd wordt op een jongen die haar leven op zijn kop zet. Het ebook is beschikbaar op verschillende platforms, zoals Kobo en bol.com.

Kappen!

Kappen! is een boek over pesten en vriendschap. Het gaat over Sander, een jongen die gepest wordt op school. Het ebook is beschikbaar op verschillende platforms, zoals Kobo en bol.com.

Welke ebooks van Carry Slee zijn er allemaal? – FAQ

  1. Zijn er ook luisterboeken van de ebooks van Carry Slee?

Ja, veel van de ebooks van Carry Slee zijn ook beschikbaar als luisterboek.

  1. Waar kan ik de ebooks van Carry Slee kopen?

De ebooks van Carry Slee zijn te koop op verschillende platforms, zoals Kobo en bol.com. Ook zijn er diverse boeken van Carry Slee bij de digitale bibliotheek te huur!

  1. Kan ik de boeken van Carry Slee ook gratis downloaden?

Op dit moment zijn er voor zover bij ons bekend geen gratis boeken van Carry Slee verkrijgbaar. Via een abonnement bij de bibliotheek of bijvoorbeeld Kobo kan je wel veel van haar titels gratis lenen.

Volwasseneboeken van Carry Slee

Carry Slee schrijft niet alleen voor kinderen en jongeren, maar heeft ook boeken geschreven voor volwassenen. Enkele van haar volwassenenromans zijn:

  • Moederkruid
  • De toegift
  • Laatste vlog

De boeken van Carry Slee zijn niet alleen in het Nederlands beschikbaar, maar ook vertaald in andere talen, zoals het Engels, Duits en Spaans. Ben je op zoek naar spannende en boeiende ebooks om te lezen? Dan zijn de boeken van Carry Slee zeker de moeite waard. Of je nu een kind, tiener of volwassene bent, haar verhalen zijn herkenbaar en meeslepend. Of je nu leest op je e-reader, tablet of smartphone, de ebooks van Carry Slee zijn gemakkelijk te verkrijgen op verschillende platforms. Veel leesplezier!

Note
Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
Gratis boeken downloaden
Logo