Black Friday 2021Black Friday 2021

Brug in de Tijd – Holtes & Sietsma

Ben je klaar om een onvergetelijke reis door de tijd te maken? Dan is “Brug in de Tijd” van Holtes & Sietsma het perfecte e-book voor jou! Dit verhaal neemt je mee op een fascinerende tocht door verschillende tijdperken, waarin mysterie, geschiedenis en avontuur hand in hand gaan. Geschreven door het dynamische duo Holtes & Sietsma, staat dit e-book garant voor uren leesplezier waarbij je je geen moment zult vervelen. Hun vermogen om boeiende personages tot leven te wekken en je te laten verdwalen in rijk beschreven werelden, maakt dit boek een must-read voor elke liefhebber van historische avonturen.

Of je nu een fervente e-book lezer bent of nieuwsgierig naar je eerste digitale leeservaring, “Brug in de Tijd” zal je vanaf de eerste pagina boeien. Het verhaal combineert historische diepgang met een vleugje magie, waardoor het niet alleen een spannende, maar ook een leerrijke ervaring is.Dus, pak je e-reader, maak het je gemakkelijk en laat je meevoeren door Holtes & Sietsma naar een wereld waar het verleden tot leven komt. “Brug in de Tijd” wacht op je – een avontuur dat je niet wilt missen! Heerlijk genieten van een gratis ebook welke uit de reeks Backup lekker doorleest en je echt vanaf het begin af aan weet te boeien. Het is wel raadzaam om eerst het eerste deel te lezen welke je ook op onze website de link naar terugvind, want u kunt hier veel ebooks downloaden zowel gratis als een paar echte aanraders voor een scherpe prijs!.

BACK-UP Brug in de tijd

★★★★★
22,00  op voorraad
vanaf 08/05/2024 15:52

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum21 december 2022
Aantal pagina's346
IllustratiesNee
HoofdauteurHoltes & Sietsma
HoofduitgeverijBrave New Books
Editie1
Gewicht588 g
Product breedte155 mm
Product hoogte31 mm
Product lengte235 mm
StudieboekNee
Verpakking breedte155 mm
Verpakking hoogte31 mm
Verpakking lengte235 mm

Nederlands | Paperback | 9789464051667 | 21 december 2022 | 346 pagina's

Een korte omschrijving:

Hoe een ontmoeting alles in gang zette … Dit boek is het tweede deel van de fictieve thrillerserie ‘BACK-UP’. Heb je het eerste boek nog niet gelezen, dan kun je dat ook lezen via KOBO of ga naar onze website, waar je het gratis e-book kunt downloaden of de paperback kunt kopen. (www.everywhereconnected.com) In het Vredespaleis te Den Haag botst Hakon Torstein Eriksson tegen een mysterieuze vrouw. Vanaf het moment dat hij met haar in zijn armen de trap van het Vredespaleis aftuimelt, vinden er mysterieuze gebeurtenissen plaats. Diep verborgen geheimen die een lawine aan vragen tot gevolg hebben, komen aan het oppervlak. Is de kennis van het verleden volledig? Wat hebben Hakon en die vrouw daarmee te maken? Zal dit gevolgen hebben voor de mensheid?

Meer informatie

Titel – Back-up – Brug in de tijd
Auteur – Holtes & Sietsma
Verschijningsjaar – 2022

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het ebook Backup – Brug in de tijd nu gratis via de website van de auteurs of de Kobo App

Brug in de Tijd – Holtes & Sietsma
Brug in de Tijd – Holtes & Sietsma
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo