Black Friday 2021Black Friday 2021

Het Zwitserse Zakenkoffertje – Ronaldo Siete

Het is geen rampenfilm; het is erger. Wat is er gebeurd met de President van de Eerste Bank van Moskou, en wat zit er in de koffer die Rostov verloor? De beste spionage thriller; de slechtste spion. Dat is waarmee de schrijver Ronaldo Siete zijn nieuwste boek mee aankondigt. Het Zwitserse Zakenkoffertje is namelijk het eerste deel van een 7-delige boekenserie in het genre Actie & Avontuur en lekkere humor nu helemaal gratis als ebook te downloaden is. Ronaldo Siete heeft namelijk in 1x alle 7 boeken op Smashwords gepubliceerd welke je nu op dit moment alle 7 gratis kunt downloaden.

Dus ben je zo op zoek naar een boekenserie welke een lekkere spanning met zich meebrengt en je van tijd tot tijd lekker laat lachen. Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Een korte omschrijving:

Lux geniet van zijn baan als The Runner van de LSD (Luxemburgse Spionage Dienst), totdat hij Rostov ontmoet, een bankier die wil dat dit verhaal eindigt op pagina één. Rostov zit zo diep in de ellende dat hij zichzelf wel voor zijn kop kan schieten, maar zelfs zijn zelfmoord loopt niet zoals gepland. Lux biedt zijn hulp aan: “Verdrink jezelf lekker in de badkuip. Dan hoef ik al dat bloed en die paar hersenen van jou tenminste niet op te ruimen.”
Lux en Rostov bundelen hun krachten. Lux heeft pit, spit en spirit, en Rostov ontketent met één hit een Mont Blanc van shit. Samen veroorzaken ze een achtbaan van rampen in en rond het vijfsterrenhotel Prestigio International in Genève. Hen plagen twee vragen: wat is er gebeurd met de President van de First Bank of Moscow, en wat zit er in het zakenkoffertje dat Rostov kwijt is?

Meer informatie

Titel – Het Zwitserse zakenkoffertje
Auteur – Ronaldo Siete
Verschijningsjaar – 2023
Genre – Avontuur, Humor
Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Het Zwitserse Zakenkoffertje – Ronaldo Siete
Het Zwitserse Zakenkoffertje – Ronaldo Siete

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo