Black Friday 2021Black Friday 2021

Bodieboost – Charlotte Willems

bodieboostTitel – Bodie Boost
Auteur – Charlotte Willems
Omschrijving
– BodieBoost is hét nieuwe dieet, waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt! Slank en fit door het leven, dat is waar BodieBoost voor staat. Zonder veel moeite en met veel keuzevrijheid. Het is simpel en haalbaar. Het moet namelijk wel leuk blijven. En daar horen snoepen, een wijntje drinken en een patatje eten ook bij. Wat nu altijd streng een bepaald dieet volgen waar je niks extra’s mag, bodieboost is een dieetboek waar bijna alles kan en toch waarmee je kan afvallen.

Charlotte Willems, auteur: ‘Talloze diëten; totale obsessie met mijn gewicht; woorden als calorieën, gewicht, dieet, vet en light; dat beheerste mijn leven! nu heb ik een enorme struggle met mezelf overwonnen. De dieetoorlog is voor mij verleden tijd omdat ik een methode heb ontwikkeld die simpel en haalbaar is, en bovendien keuzevrijheid geeft.’

De basis van BodieBoost zijn de 5 voedingsgroepen (families), waaruit je per dag 2 porties consumeert. Je krijft vaste weekmenu’s bestaande uit ontbij, lunch en tussendoortjes en je mag kiezen uit 7 recepten voor het avondeten. Na 10 weken heb je de BodieBoost-methode onder de knie en kun je je eigen dag- en weekmenu’s samenstellen. Je krijgt de volledige vrijheid om de voedingsproducten voor jouw ontbijt, lunch en avondeten te kiezen. Voedingsproducten die bij dezelfde familie horen, kun je flexibel met elkaar wisselen.

– makkelijke te volgen weekmenu’s
– verplichte jokers voor een wijntje of iets lekkers
– geen onderscheid tussen vet of mager, vol of light, volkoren of wit
– ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar
– recepten zijn snel en simpel te maken
– gewoon lekker uit eten en op vakantie

Dit boek is weer een nieuwe manier van hoe met dieeten om te gaan en hoe je het enigszins leuk kan houden, het is een echte aanrader voor dit nieuwe jaar als je een goed voornemen hebt om af te vallen. Bodie boost is ook voor een redelijke prijs te krijgen, alleen echter op het moment van schrijven nog niet als ebook verkrijgbaar. Dit zal binnenkort wel het geval zijn, en op dat moment zullen we hem meteen hier beschikbaar maken, voor nu is hij te bestellen via onderstaande link.

Prijs – Niet gratis
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_50eadcfcf4189_selected-products” products=”9200000006227525″ name=”bodie” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo