Zonder Taal is alles Zin-loos – Ronaldo Siète

Als wij ergens vrolijk van worden is het wel auteurs die hun boeken gratis beschikbaar stellen als download. Ronaldo Siète is zo’n auteur en hij heeft recent een nieuwe ebook uitgebracht en keurig bij ons aangemeld. Ik heb het boek Zonder taal is alles zin-loos nog niet gelezen, maar ik wilde hem wel zo snel mogelijk op onze website posten. Dus ik ben benieuwd wat jullie van zijn gratis boek vinden! Onderaan deze pagina staat de link naar de Smashwords pagina waar je  het nieuwste boek van Ronaldo kunt downloaden. Hij heeft tevens meerdere boeken op Smashwords gepost welke ook gratis zijn, dus als je door je leesvoer heen bent dan heb je bij deze weer wat nieuws. Het zijn geen diepgaande thrillers of romans, maar lekker luchtig te lezen boeken met wel een bepaalde ondertoon die je aan het denken zet.

Een korte omschrijving:

De zin van ons bestaan opschrijven, dat is (letterlijk) te gek voor woorden.
Deze onverant-woord-elijke to-taal-oplossing bevat 26 humoristische verhalen, interviews en monologen, met een compleet toneelstuk als bonus. Politiek gevoelige onderwerpen komen aan bod, zoals auto’s, voetbal en sex, maar het gaat ook over moord, obsessies en schrijven. De toon is instrumen-taal, de stijl is bru-taal, en de woordkeuze geeft stof tot nadenken (vooral over de vraag: «heeft dit zin?»).
Dit e-boek kost je geen kapi-taal. Alleen dit kwar-taal: alle dubbelzinnige grappen voor de helft van de prijs.
Je krijgt een zin om te lezen…

Over de schrijver
Ronaldo7 (Siète) ziet zichzelf als de grappigste schrijver in de Nederlandse literaire geschiedenis. Iedereen lacht daar natuurlijk om, wat bewijst dat hij gelijk heeft. Hij is geboren in Polderdam, waar hij de zes meest afschuwelijke jaren van zijn leven doorbracht met het leren van het alfabet, in de eerste klas van de lagere school. Nadat hij daar ontsnapt was, studeerde hij flauwe grappen in Engeland (Universiteit van Orcsford), zwarte humor in Duitsland (Schwarzwald) en schuine moppen in Frankrijk (Club «Oh, La, Lá», in Parijs). Ronaldo7 is literair doctoranus in Nieuwegein. Zijn werk weerspiegelt zijn filosofie: lach elke dag, want niemand wint prijzen door anderen te laten huilen. Naast self-publising author is hij een veelgevraagd ghostwriter (bekend van o.a. «Klopgeest, bent u daar? Klop twee keer als het antwoord ‘nee’ is»).

Van dezelfde auteur:
« Champignons League » (2015 – roman, Nederlands)
« E.K.-Koorts » (2016 – roman, Nederlands)
« Stories for in the Campfire » (2017 – korte verhalen en essays, Engels)
« Antidepressiva » (2020 – korte verhalen en essays, Nederlands)
« Andalucía En Cuatro Palabras » (2020- poezie, Spaans)

Titel – Zonder taal is alles Zin-loos
Auteur – Ronaldo Siète
Verschijningsjaar – 2021

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het ebook “Zonder taal is alles zin-loos van Rene Siète via Smashwords

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo