Black Friday 2021Black Friday 2021

Rechercheur De Klerck en de Doodsteek – P. Dieudonné

Op zoek naar een leuke gratis thriller? Dan is het eerste deel uit de boekenreeks Rechtercheur de Klerck misschien wel wat voor jou. Met het boek Rechtercheur de Klerck en de Doodsteek haal je namelijk een echt leuke thriller in huis welke nu helemaal gratis is. Ja je leest het goed, weer een gratis thriller door de schrijver P. Dieudonné uitgegeven via zijn eigen website. Inmiddels heeft P. Dieudonné al meerdere boeken in deze boekenreeks uitgegeven welke goedkoop te vinden zijn via o.a. Bol.com, maar nu dus zijn eerste deel helemaal gratis als epub te downloaden. Let op dat je hiervoor wel onderstaande downloadlink moet gebruiken om van deze actie te profiteren.

Waar gaat het boek Rechercheur de Klerck en de Doodsteek nu over? Zoals gezegd is het een thriller welke lekker vlot geschreven is in Baantjer stijl zoals vele media al aangeven. Het leuke aan deze boekenreeks is vooral dat het niet zo’n standaard Amerikaanse thriller/detective is, maar gewoon lekker vlot en op zijn Nederlands. Het is niet voor niets dat deze boekenreeks zo populair is in België en Nederland. Ervaar het nu zelf en lees het boek nu helemaal gratis. Wij zijn wel benieuwd naar hoe jij deze boekenreeks van de Klerck ervaart.

Een korte omschrijving:

“Alles in deze aangenaam lichtvoetige politieroman ademt de sfeer van Baantjer.” – Detective en Thrillergids Ondernemer Bart Bovend’Eerdt komt naar het hoofdbureau om een misverstand recht te zetten. Terwijl hij op zakenreis was, is iemand zijn kantoorpand heimelijk binnengedrongen, een gebeurtenis die door een verborgen camera is vastgelegd. Na weken speuren heeft De Klerck een verdachte vastzitten. Volgens Bovend’Eerdt is er sprake van een misverstand en zit de verdachte onschuldig vast. Hoewel hij grote bedenkingen heeft, laat De Klerck op aandringen van Bovend’Eerdt de verdachte los. De ondernemer en de verdachte verlaten gezamenlijk het politiebureau. Een uur later komt er een ontstellend bericht. Bart Bovend’Eerdt heeft zichzelf opgehangen aan de Erasmusbrug. Hij liet op zijn kantoor een afscheidsbriefje achter. Maar is het wel een vrijwillige zelfmoord? De Klerck en zijn assistent Ruben Klaver zitten met tal van onbeantwoorde vragen, maar commissaris Hakkel wil dat ze de zaak afsluiten. Rechercheur De Klerck en het doodvonnis is het eerste deel in een serie over De Klerck en de Rotterdamse recherche.

Titel – Rechercheur De Klerck en het doodvonnis
Auteur – P. Dieudonné
Verschijningsjaar – 2019

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het ebook van de boekenreeks Rechercheur de Klerck – Deel 1 nu gratis als epub

2 Opmerkingen
 1. Grappig, als ik het boek van Dieudonné gratis wil downloaden kom ik op de site van bol.com en is het ineens niet meer gratis😇

 2. Antwoord
  Gratis Boeken Downloaden 17/03/2021 op 08:43

  Het boek is zeker gratis te downloaden via de link onderaan de pagina. Het boek en de vervolgdelen zijn ook te koop via Bol.com, dus ik vermoed dat je op een reclame link geklikt hebt.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo