Black Friday 2021Black Friday 2021

Zeven manier om succes te boeken met verhalen

Zeven-manieren-om-succes-te-boeken-met-verhalenZeven manier om succes te boeken met verhalen is een boek van schrijfster Sigrid van Iersel. Het is een boek met vele tips over het opstellen van verhalen om je omgeving zo enthousiast te maken voor jou ideeen en plannen. Het is een leuk vlot geschreven boek met vele nuttige tips over het hoe en wat.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Je hebt een bijzonder project in gang gezet in een dienstverlenende organisatie. Of je wilt als communicatiespecialist een andere aanpak voor het voetlicht brengen.

Maar je publiek snapt het niet. Je lezers blijven argwanend. Of ze haken na de eerste zinnen al af.

Een groot probleem. Want als je mensen niet warm lopen voor een verandering of innovatie gebeurt er niets. Zonder draagvlak boek jij geen resultaten.

Een oplossing hiervoor is een verhaal, waarmee je mensen raakt en jouw enthousiasme voelbaar wordt. Een verhaal dat ook ingaat op bezwaren en aarzelingen. Het vertelt welke obstakels er liggen en wat er te bereiken is.

Mijn naam is Sigrid van Iersel. Met mijn bedrijf Verhaallijnen schrijf ik deze verhalen voor jou op. Op een journalistieke manier: helder, krachtig en lekker leesbaar. Of ik spoor deze verhalen in jouw organisatie op en help je om het bijbehorende strategische communicatietraject op poten te zetten…

Titel – Zeven manier om succes te boeken met verhalen
Auteur – Sigrid van Iersel
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo