Wildgroen – Sandrine Lambert

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

wildgroenWildgroen is een boek die gaat over het leven van Loe die een vader heeft die altijd voor hem klaar staat, maar dan wordt zijn vader ziek en staat hij er alleen voor. Het boek is geschreven in een Roman Drama vorm, en is daarom pittig leesvoer. Maar voor de mensen die wel houden van een goede roman met veel drama is het toch echt wel een aanrader.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Loe kwam ondanks haar ongewone jeugd nooit iets fundamenteels tekort. Altijd was haar vader er om ontbrekende puzzelstukjes te zoeken en brokken te lijmen. Wanneer haar vader ziek wordt, moet Loe haar leven in eigen handen nemen. Het schuldgevoel dat ze tegenover hem heeft, verdeelt haar bijna letterlijk in twee.

Dan verschijnt het meisje Malon ten tonele, samen met een groene zeejongen… Steeds terugkerende elementen in het verhaal zijn eenzaamheid, oningevuld verlangen en de mogelijkheid om je fantasie te gebruiken om de werkelijkheid naar je hand te zetten..

Titel – Wildgroen
Auteur – Sandrine Lambert
Verschijningsjaar – ????

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo