Black Friday 2021Black Friday 2021

Vlucht naar nergens – Kerry Connor

vlucht-naar-nergensEen spannende thriller is het volgende ebook in de categorie gratis, namelijk het boek Vlucht naar nergens van Kerry Connor. Het is een thriller waarbij het hoofdpersonage Allie op de verkeerde plaats en verkeerde tijd aanwezig was en daarbij getuigen was van een moord, en daarbij begint het want ineende willen diverse partijen haar zo snel mogelijk te pakken krijgen. Het is een spannende thriller die via onderstaande download link gratis te downloaden is.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Allie Freedman was op de verkeerde plaats, op de verkeerde tijd – en zo ooggetuige van een brute moord. Vanaf dat moment leeft ze een leven op de vlucht. Maar niet alleen de moordenaars willen haar te pakken zien te krijgen. Ook Gideon Ross zoekt haar, want ze is een cruciale getuige in een rechtszaak.

Met veel moeite weet hij haar op te sporen, net op tijd om haar uit de handen van haar achtervolgers te redden. Desondanks weigert Allie hem in vertrouwen te nemen. Wat kan daarachter zitten?

Titel – Vlucht naar nergens
Auteur – Kerry Connor
Verschijningsjaar – ???

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo