Dans vol verlangen – Emma Darcy

dans-vol-verlangenEen leuk boek voor de vrouwen onder ons is het boek Dans vol verlangen. Het is een typisch roman boekje waarbij u lekker kan wegdromen over de personages en het verlangen wat ze naar bepaalde zaken hebben. Het is een boekje in de bouquet serie die u gratis via onderstaande link kan downloaden vanaf de Harlequin website.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Nicole is ten einde raad. De dansschool die ze samen met haar moeder runt, is niet meer te redden van een faillissement, tenzij ze zeer binnenkort iemand vindt die hun schulden wil aflossen. Tijdens een dansfeest loopt ze die persoon tegen het lijf:

Joaquin Luis Sola, de man die ze vijf jaar geleden heeft verlaten omdat hij alleen maar geïnteresseerd leek in geld verdienen. Joaquin is inmiddels een vermogend man, en hij is bereid haar schulden te betalen. Maar alleen onder de voorwaarde dat ze drie maanden lang de zijne zal zijn.

Titel – Dans vol verlangen
Auteur – Emma Darcy
Verschijningsjaar – ???

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo