Valerie Lane 5 – De charmante cadeauwinkel

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Valerie Lane 5 - De charmante cadeauwinkel nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Manuela Inusa

Heb jij het boek Valerie Lane 5 – De charmante cadeauwinkel al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Valerie Lane 5 – De charmante cadeauwinkel nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Valerie Lane 5 – De charmante cadeauwinkel

In het pittoreske hart van Oxford ligt een klein straatje: Valerie Lane. Hier runnen vijf vriendinnen elk een eigen winkel. In zes boeken volgen we de vriendinnen terwijl zij lief en leed delen.
De charmante cadeauwinkel
De grote droom van Orchid is uitgekomen: ze is een eigen cadeauwinkel begonnen! Haar deur staat altijd open en Orchid staat voor iedereen klaar. Maar waar haar klanten blind varen op haar advies, durft uit-gerekend haar grote liefde Patrick haar niet te vertrouwen.
Pers en boekverkopers
‘Lekker leesvoer.’ VROUW Glossy
‘Een fijn geschreven roman die direct al enthousiast maakt voor de vervolgdelen. Sterk aanbevolen en perfect voor op het strand of met een kop thee op de bank.’ Naomi Brouwer, The Read Shop, Warnsveld

Meer informatie

Schrijver: Manuela Inusa
Taal: Nederlands
Categorie: Romans

Valerie Lane 5 – De charmante cadeauwinkel
Valerie Lane 5 – De charmante cadeauwinkel
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo