Toen was ze weg – Lisa Jewell

Aanbiedingen score+13
Aanbiedingen score+13

Zo van tijd tot tijd doen we hier ook eens een leuk goedkoop boek posten welke een echte aanrader is. Zo ook het boek “Toen was ze weg” geschreven door Lisa Jewell. Op het moment van schrijven kan je deze super voordelig downloaden voor nog geen 5,- bij o.a. onze partner Bol.com. Het boek Toen was ze weg is een spannende thriller welke je meenemen in een wereld vol listen en bedrog. De verdwijning van Ellie op haar 15e is 10 jaar na dato nog steeds niet opgelost, iedereen was het bijna vergeten totdat….

Lisa Jewell heeft diverse boeken geschreven, maar met dit boek heeft ze een echte bestseller gemaakt. Het is niet voor niets dat deze wereldwijd diverse toplijsten heeft behaald en nu is deze ook nog eens goedkoop in Nederland te verkrijgen. Misschien ook leuk om met Sinterklaas of Kerst weg te geven?

Een korte omschrijving:

Toen was ze weg is Lsa Jewells meest succesvolle en meest aangrijpende thriller tot nu toe. Ze was vijftien, haar moeders oogappel. Ze had haar hele leven nog voor zich. En toen, in een oogwenk, was Ellie verdwenen.
Tien jaar later heeft Laurel de hoop nog altijd niet opgegeven dat ze Ellie zal vinden. Als ze een charismatische man leert kennen voor wie ze als een blok valt, brengt dit wat licht in haar leven. Maar wat haar volledig de adem beneemt is zijn negenjarige dochter. Want dat meisje is het evenbeeld van Ellie. En alle onbeantwoorde vragen die Laurel al zo lang achtervolgen komen in volle vaart terug.
Wat is er met Ellie gebeurd? En wie heeft er nog steeds geheimen prijs te geven?

Meer informatie over Toen was ze weg

Auteur – Lisa Jewell
Verschijningsjaar – 2021
Aantal pagina’s – 320
Prijs – 4,99
Formaat ebook – Adobe ePub

Download linkDownload het boek Toen was ze weg van Lisa Jewell hier nu voordelig

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo