Thriller boeken

thriller-boekenEr is een nieuwe maand komende die hopelijk wat warmer wordt dan deze huidige maand Maart met een gemiddelde gevoelstemperatuur van -5, ook al is dit natuurlijk lekker weer om binnen je favoriete boek te lezen lekker bij de openhaard of in bed. De maand Maart hadden we in het teken gezet van de Roman boeken, maar de maand april gaan we wat spannender maken met zoveel mogelijk (nieuwe) thriller boeken.

Nieuwe thriller boeken

Op dit moment zijn we druk bezig om een helebooel gratis thriller boeken te verzamelen, zodat we per 1 april dagelijks een nieuw boek kunnen toevoegen. Deze maand hadden we al een aantal leuke titels toegevoegd, namelijk de volgende gratis ebooks:

moordvaderMoordvader – Een spannende prequel op het boek Ik jaag op killers welke laatst uitgebracht is in de boekenhandel. Met dit boek kunt u alvast lezen of deze nog voor ons onbekende schrijver de moeite waard is om meer van te lezen. Ik zou zeggen oordeelt u zelf.

 

geschopt

Geschopt – Een verhaal van een jonge indiaan die net gestart is met studeren en zijn leven op de rails te krijgen als hij te horen krijgt dat zijn ex zwanger is. Tevens gebeuren er ineende vreemde dingen in zijn leven. Een echte aanrader dus.

 

 

het-gepekelde-lijk

Het gepekelde lijk – Een dierenarts in Friesland besluit door de slechtere economische situatie zijn aanpak wat te veranderen en begint met experimenteren, alleen wat is hij allemaal van plan en wat heeft het gevonden lijk hier eventueel mee te maken? Kortom ook een spannende thriller.

Thriller boeken en nog meer

Naast het feit dat we dus op zoek gaan naar nog meer spannende thriller boeken om deze extra in het zonnetje te plaatsen in de maand April, vragen we ook aan u om tips aan te dragen waar we nog meer gratis ebooks kunnen downloaden. Verder zullen we natuurlijk ook andere genre’s blijven plaatsen zodat we een zo divers mogelijk boeken aanbod kunnen doen.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo