Black Friday 2021Black Friday 2021

Moordvader – Barry Lyga

moordvaderDe in Nederland en Belgie nog onbekende auteur Barry Lyga brengt zijn nieuwe boek “Ik jaag op killers” uit in de Benelux, ter promotie hiervan kan je nu het boek Moordvader gratis downloaden. Dit boek is een prequel op het betaalde boek, maar hiermee kun je wel zien of het eventueel wat voor u is. Onderaan deze pagina staat de downloadlink naar dit boek, en tevens de betaalde link naar het boek Ik jaag op killers.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Jasper Dent, die liever Jazz wordt genoemd, is een leuke, aardige jongen. Charmant zelfs, zouden sommigen zeggen. Maar hij is ook de enige zoon van de beruchtste seriemoordenaar ter wereld, een vader die de ‘quality time’ met zijn zoon soms wel erg letterlijk nam. Jazz heeft plaatsen delict gezien op een manier waar politieagenten een moord voor zouden doen: door de ogen van de dader..

Titel – Moordvader
Auteur – Barry Lyga
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

[bol_product_links block_id=”bol_51502ae10b1ff_selected-products” products=”9200000010723759″ name=”thriller” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo