Black Friday 2021Black Friday 2021

Safe haven – Nicholas Sparks

safe-havenEen leuk wel betaald maar zeker een aanrader is het boek Safe haven waar nu ook de bioscoop film van draait. Vanaf minuut 1 dat je aan het lezen bent wordt je door het verhaal meegenomen en tot het laatste moment met een bijzondere twist in het verhaal houdt het je geboeid. Zeker een aanrader voor zowel man als vrouw, alleen zouden we wel het advies geven om eerst het boek te lezen en hierna pas de film te kijken, maar dat is aan u.

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com aanschaffen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden.

Een korte omschrijving:

Het kleine stadje Southport in North Carolina wordt opgeschud door de komst van een mysterieuze vrouw. De mooie maar introverte Katie lijkt vastbesloten zich aan niemand te binden. Tot ze haar hart verliest aan Alex, een weduwnaar met een goed hart en twee jonge kinderen.

Er is echter geen ontkomen aan het duistere geheim dat Katie probeerde te ontvluchten tijdens de angstige reis die haar naar Southport bracht. Kan ze accepteren dat in de diepste dalen alleen ware liefde een veilige haven biedt?.

Titel – Safe haven
Auteur – Nicholas Sparks
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_5190cbe62ea24_selected-products” products=”9200000010685470,9200000000906554″ name=”safe” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo