Black Friday 2021Black Friday 2021

Pien laat haar eten zien

Pien laat haar eten zien nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Pien Wekking

In het kader van diversiteit hebben we natuurlijk ook kookboeken, fotoboeken en leuke informatieve boeken op onze website staan. Zo ook het kookboek Pien laat haar eten zien. Helaas is deze op dit moment niet verkrijgbaar als ebook, maar omdat dit toch een leuk en origineel boekje is hebben wij hem toch op onze website geplaatst. Bekijk hieronder de actuele aanbieding van dit kookboek.

Heb jij het boek Pien laat haar eten zien al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Pien laat haar eten zien nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Pien laat haar eten zien

★★★★★
26,99  op voorraad
vanaf 19/05/2024 23:26

Omschrijving van Pien laat haar eten zien

Maak van elke dag een dinner party met dit prachtige boek vol feestelijke recepten en zonnige fotografie. Door corona begon Pien Wekking de gerechten die ze normaal gesproken elke maand voor haar vriendengroep maakte, op Instagram te delen. En dat liep een beetje uit de hand… Die gerechten zien er dan ook stuk voor stuk dinner party-waardig en om je vingers bij af te likken uit. Tegelijkertijd zijn de meer dan vijftig recepten no-nonsense en heel goed te doen. En dus laat Pien haar eten zien in deze must-have!

Hierin vind je natuurlijk de beroemde vistaco’s met avocado-limoensaus en de gegrilde-perziksalade met burrata, maar ook exclusieve, nieuwe recepten én heerlijke cocktails. Dankzij de zonnige fotografie, sfeervolle storytelling en mooie vormgeving voelt het alsof je aanschuift bij Pien herself, die je meteen leert hoe je de tafel mooi dekt, en natuurlijk waar het allemaal mee begon: hoe je zonder stress een etentje voor je vrienden verzorgt waar ze nog lang over na zullen praten.

De liefde voor koken en eten is Pien Wekking met de paplepel ingegoten. En dus was zij altijd degene die heerlijke etentjes voor haar vrienden organiseerde. Maar door corona werd ze gedwongen haar recepten via Instagram te delen. Ondertussen is ‘zullen we vanavond Pienen’ een gevleugelde uitdrukking in vele (studenten)huishoudens. Pien woont in Amsterdam, waar ze Informatierecht studeert.

Meer informatie

Schrijver: Pien Wekking
Taal: Nederlands
Categorie: Kookboeken

Pien laat haar eten zien
Pien laat haar eten zien
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo