Black Friday 2021Black Friday 2021

Overprikkeld brein

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Overprikkeld brein nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Charlotte Labee

Heb jij het boek Overprikkeld brein al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Overprikkeld brein nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Omschrijving van Overprikkeld brein

Brain Balance Expert Charlotte Labee deelt in 'Overprikkeld brein' de laatste wetenschappelijke kennis over ons vaak overprikkelde en oververmoeide brein. Charlotte helpt je om symptomen van overprikkeling te herkennen en geeft concrete handvatten om je brein en leven weer in balans te krijgen. Ze laat zien hoe je door aan de slag te gaan met voeding, beweging, ontspanning en verbinding binnen 10 weken meer rust ervaart en je energie terugkrijgt.

Bestel nu en ontvang de online masterclass Overprikkeld brein én 4 meditatiesessies erbij t.w.v. 49 euro! (Bij ontvangst van het boek zit de instructie om toegang te krijgen.)
Jouw toegangscode voor de Masterclass Overprikkeld brein en vier meditatiesessies:
OPB28CL
Ga naar https://www.charlottelabee.com/pre-order-overprikkeld-brein/ om de code te activeren en je masterclass en meditatiesessies te ontvangen!
Deze actie loopt t/m 28 augustus 2022

Meer informatie

Schrijver: Charlotte Labee
Taal: Nederlands
Categorie: Body & mind

Overprikkeld brein
Overprikkeld brein
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo