Black Friday 2021Black Friday 2021

Over Kronen en Glorie – Deel 1 – Morgan Rice

slaaf-krijger-koningin-over-kronen-en-glorie-boek-1Het eerste deel van de boekenserie Kronen en Glorie is nu gratis te lezen! Morgan Rice is de auteur die de laatste jaren diverse boekenseries geschreven heeft en hier zeer succesvol mee is. Het boek Slaaf, Krijger, Koningin is het eerste deel van de boekenserie Kronen en Glorie. Met inmiddels 8 delen is het een wereldwijde hit. Het mooie voor degene die nog helemaal niet bekend is met deze boekenserie is. Het eerste deel is gratis op Kobo terug te lezen. Zie onderaan de download link.

Het boek Slaaf, Krijger, Koningin van Morgan Rice gaat in het kort over het mooie meisje Ceres. Ze groeit op in een arm gezin en leeft min of meer op straat. ’s Avonds echter traint ze hard om een echte krijger te worden. Dit is echter een onacceptabel iets voor de koninklijke familie/ het hof wanneer deze erachter komen dat ze zoveel krachten heeft. Dit is het begin van een episch verhaal over liefde met tragische gevolgen. Tevens het verhaal van wraak, verraad en een lange lijdensweg om het verhaal te voltooien. Het eerste deel van de boekenserie Kronen en Glorie neemt je mee in een wereld zoals je nog niet eerder beschreven hebt zien staan. Een echte aanrader om mee te beginnen.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u ons dan laten weten wat u van het boek vond, en of we meer van deze boeken op het internet voor u moeten vinden. Voor het downloaden van dit boek kunt u onderstaande link gebruiken (let op iets verder naar onderen scrollen voor het gratis linkje)

De 17-jarige Ceres, een beeldschoon en straatarm meisje in de stad Delos, leeft het wrede en keiharde leven van een gewone burger. Overdag levert ze de door haar vader gesmede wapens af bij het trainingsveld van het paleis, en ’s nachts traint ze stiekem met hen, verlangend om een krijger te zijn in een land waar het voor meisjes verboden is om te vechten. Als ze op het punt staat als slaaf verkocht te worden, is ze wanhopig.

De 18-jarige Prins Thanos veracht alles waar zijn koninklijke familie voor staat. Hij verafschuwt de wrede manier waarop ze het volk behandelen, vooral de wrede competitie – De Killings – dat de stad aan het hart gaat. Hij verlangd ernaar om zichzelf te bevrijden van de boeien van zijn opvoeding, maar ondanks het feit dat hij een fantastische krijger is, ziet hij geen uitweg.

Wanneer Ceres het hof verbijstert met haar verborgen krachten wordt ze ten onrechte gevangen gezet, gedoemd tot een nog afschuwelijker leven dan ze zich had kunnen voorstellen. Thanos, die smoorverliefd is, moet bepalen of hij alles voor haar op het spel wil zetten.

Ceres, die wordt meegesleurd in een wereld van bedrog en dodelijke geheimen, leert al snel dat er mensen zijn die regeren, en mensen die hun pionnen zijn. En dat gekozen worden soms het ergste is dat er kan gebeuren.

Titel – Slaaf, Krijger, Koningin
Auteur – Morgan Rice
Verschijningsjaar

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownloadpagina van Slaaf, Krijgen, Koningin bij Kobo

[bol_product_links block_id=”bol_5bb1d99a6d44e_selected-products” products=”9200000089201037,9200000079038301,9200000079823672″ name=”morganrice” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”700″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

1 Reactie
 1. Een schitterend boek aan en stuk uitgezen..

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo