Meneer Snottebel – Erwin Brunsveld

meneer-snottebel-gaat-wandelen-in-het-bosHet leuke gratis ebookje van Erwin Brunsveld luisterend naar de naam Meneer snottebel gaat wandelen in het bos, is een leuk kinderboekje om voor te lezen. Het ebook bevat vele leuke afbeeldingen die tot de verbeelding spreken voor kinderen, en met het daarbij behorende verhaal weet ik zeker dat uw kind een leuk verhaaltje heeft vlak voor het slapen gaan, of natuurlijk gewoon overdag. Het gratis ebookje is zowel en epub als in PDF formaat te downloaden, zodat u hem makkelijk op praktisch elk apparaat kan afspelen.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

In dit nieuwe boekje gaat Meneer Snottebel wandelen in het bos en komt allemaal verschillende dieren tegen. De verhalen van Meneer Snottebel zijn zeer geschikt als verhaaltje voor het slapen gaan voor kinderen van 2-6.

De mooie tekeningen maken het verhaal nog meer levend en stimuleren de verbeelding van kinderen. Meneer Snottebel is bedacht door Erwin Brunsveld. Hij vertelde dit altijd als verhaaltje voor het slapen gaan aan zijn kinderen. Zijn kinderen zijn Meneer Snottebels grootste fans. Misschien worden jouw kinderen dat ook…

Titel – meneer snottebel gaat wandelen in het bos
Auteur – Erwin Brunsveld
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

Meneer Snottebel – Erwin Brunsveld
Meneer Snottebel – Erwin Brunsveld
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo